Hannes blog

Et nyt år er godt igang

jan 2018

Så har vi taget godt hul på 2018 - derfor er vi også her igang med status over året der gik og planer for det, der kommer. Vi takker for et forrygende 2017 - og glæder os til løbende at fortælle Jer om nye tiltag og ideer.

august nyheder

aug 2017

Denne gang er indlæget genbrug - hermed det netop udsendte nyhedsbrev:

Så er de her -

Stribevis af nyt og nye striber!

jun 2017

Pyha, vi har -haft- travlt. Endelig kan vi præsentere Jer for det nye galleri:

østpå har de bøgeskovene

mar 2017

- men her i marsken har vi grøblerender. Begge vækster fortæller med den saftiggrønne farve, at foråret er kommet. I morges så jeg den grønne farve i bunden af grøblerenderne - den farve, vi har længtes efter de seneste uger.

Det er hvidt derude............

feb 2017

- og imorges var der brug for pelshuen under morgenens gåtur langs Vidåen. Vinter betyder, at naturen går på lavt blus, frosten sørger for klarhed og sneen dækker og beskytter - når vi er heldige - det nye liv, der allerede spirer frem.

december herhjemme

dec 2016

   

På denne smukke vinterdag er det tid til nyt på bloggen.         

Så blev det september

sep 2016

- og idag er der udsendt nyhedsbrev til de af mine kunder, der ønsker at modtage et sådant. Jeg udsender normalt brevet to gange om året - i forbindelse med at de nye kollektioner kommer hjem. 

Hvis du læser dette og har lyst at komme på listen, så send mig en mail på info@hanne-i-hojer.dk - så får du også en hilsen fra mig direkte i din indbakke.

Yes - yes - yes

aug 2016

- så kører hjemmesiden igen. Pyha, hvor det kan være irriterende, når det ikke virker! Som I nok har bemærket har der været lidt stille alt for længe - men nu kan jeg igen holde Jer opdateret også ad denne vej.

Ombygning

maj 2016

Det skal være skidt, før det bliver godt…………………………………………

der brydes ned i det nye galleri - naturligt nok, for det er udgangspunktet for at kunne bygge op!

Forår ude og inde!

mar 2016

Kalenderen viser marts, solen lader os tro på forår og butikken fyldes med nye varer i lyse, lette materialer. Sådan starter det nyhedsbrev, som jeg sendte ud igår. Der skal selvfølgelig også nyheder på bloggen, som jeg desværre har forsømt lidt. Opgiv ikke at følge mig her, jeg tror, der nu er ved at være overskud til lidt flere indlæg.

Sider