august nyheder

posted in: Blog | 0

Denne gang er indlæget genbrug – hermed det netop udsendte nyhedsbrev:

Så er de her –

alle de nye kollektioner fra mine dygtige leverandører: OSKA, Muse, Jalfe og Clemente. Butikken er fyldt med smukke modeller i basisfarverne sort, grå, blå, flaskegrøn, kanel og med røde, bordeaux og gule  kontraster. Vi har selv på værkstedet fremstillet jakker og tilbehør, der matcher de nye varer.

I disse dage arbejdes der på højtryk med at få alt klart til en af årets nyheder: kundeaften d. 17.8. – den skrev jeg om i seneste nyhedsbrev. Vi glæder os til at fortælle om alt det nye og til at I, kære kunder, får mulighed for at prøve tingene. Idag pakkes bl. a. en lille goodiebag til alle deltagere!

Der kommer løbende nye aktiviteter på hjemmesiden www.hanne-i-hojer.dk/aktuelt – her lægges bl. a. strikkecafeer og kurser ind, ligesom jeg angiver, hvor og hvornår jeg deltager på markeder, udstillinger etc. andre steder.

Det nye galleri har givet mig mulighed for at udbyde kurser – vi lægger ud med et efterårskursus 18. november, hvor Eva Weitling og jeg selv vil undervise i flerfarvestrik. D.  2. december har vi planlagt et kursus med focus på julen – ideer til hurtigtstrikkede julegaver og -pynt er på dagsordenen. I februar har jeg fornøjelsen af at præsentere et kursus med Vithard Villumsen, som I sikkert kender fra “den store strikkedyst”, hvor han er dommer. Vithard vil undervise i design af et trekantet sjal. Jeg glæder mig meget til at tage hul på mulighederne for at kunne invitere dygtige og inspirerende kolleger til at undervise og inspirere os alle.

I dette efterår er jeg igen med i Tønderfestivalens markedstelt alle 4 dage. Senere, d. 30.9. og 1.10.,  deltager jeg i kunsthåndværkermarked på Holstebro Kunstmuseum.

Det har været en produktiv sommer – jeg har haft travlt med at udvikle et nyt koncept for mit vævehold i Skærbæk, det glæder jeg mig til at gennemføre i begyndelsen af september med “mine” trofaste kursister i Kunstnerhusets vævestue. Jeg har også fornøjelsen af igen i år at måtte undervise i Arnum – også her mødes jeg ca. en gang om måneden med trofaste og interesserede vævere – der får de ligeledes glæde af sommerens udviklingsprojekt.

Efteråret byder desuden på et par strikkeworkshops ude af huset – jeg glæder mig til at strikke på Klægager og på Refugiet i Løgumkloster.

Jeg håber, du har lyst at kigge forbi og se de nye varer – og at du har lyst at deltage i en eller flere af de nye aktiviteter.

Med ønsket om en rigtig dejlig sensommer/efterår -de bedste hilsner fra Hanne.

ill. en af de nye modeller, som præsenteres torsdag aften.