december herhjemme

posted in: Blog | 0

På denne smukke vinterdag er det tid til nyt på bloggen.

Hovedet på blokken: jeg nyder så meget at være hjemme i december iår. De seneste 25 år har jeg altid deltaget i mindst et julemarked, i år er det anderledes – jeg er hjemme i Højer og har tid til at betjene Jer. Det er meget berigende – også i helt bogstavelig form – at være ude omkring og sælge, men det er samtidig meget krævende. Jeg glæder mig til at koncentrere mig om butikken herhjemme.

Anne Mette har forlængst sørget for at butikken er smukt julepyntet, vi har hylderne fyldt med gaveemner og med julepynt. Der er både færdige ting, skind og gør-det-selv kits at skrive på ønskesedlen!

I det kommende nye galleri er der også hektisk aktivitet – Fritz skal idag støbe det første felt i gulvet. Jeg føler mig uendelig heldig og privilligeret, min kære har et fantasktisk blik for rum, materialer og er en meget dygtig håndværker. Derfor kan det lade sig gøre, at vores første hjem omdannes til et smukt og velfungerende galleri/undervinsingslokale.

Kig forbi – vi er her alle dage undtagen mandag kl. 9-17. Vi har også åbent mellem jul og nytår og glæder os til Jeres besøg.