Der væves plaider, langt om længe

posted in: Blog | 0

Maj, den søde milde er næsten omme og jeg har langt om længe fået tid ved væven igen. Jeg er netop igang med at sætte 4 plaider op, se bare:

et af mine allerførste projekter var en plaid – den ligger stadig hos min far og luner mig, når jeg er på besøg.

Igennem årene er det blevet til en del af slagsen, men meget længe har jeg ikke haft håndvævede plaider i butikken. Nu er der udsigt til igen at kunne tilbyde et par eksemplarer til salg. Jeg designer for det meste mine plaider, så de ved forskellige måder at folde tæppet sammen på får forskellige udtryk – altså kan den samme plaid f. eks. optræde både ensfarvet og stribet, afhængig af sammenfoldning og ophængning. Jeg bryder mig ikke selv om at have frynser op mod næsen, når jeg kryber under plaiden, derfor er mine håndlavede plaider ikke med frynser, men afsluttes med en strikket kant i farver, der matcher selve plaiden.

Jeg har alt for længe haft for mange »svinkeærinder«, men nu kan jeg se frem til rolige rytmer i væven herhjemme. Herligt!

En god Kr. Himmelfartsferie til alle mine læsere!