DET BUGNER AF EFTERÅR

posted in: Blog | 0

Netop hjemvendt efter min daglige morgentur i marsken, må jeg konstatere, at efteråret er lige om hjørnet. Den fugtige luft, duften af jord, naturens overflod af frugt, blomsternes intense farverrigdom og den kølige vind omkring hovedet er alle tegn herpå.

Indenfor i butikken er der også tegn på, at vintersæsonen står for døren, det bugner af flotte nye modeller fra mine trofaste leverandører af kvalitetstøj – i denne sæson også fra italienske Quattropiu, der fremstiller strik i absolut uimodståelige og lækre kvaliteter og designs. Jeg mødte Anna Brocca, der ejer firmaet, i Milano i januar og nu er det en stor glæde at kunne præsentere Jer for det skønne tøj.

På værkstedet har vi også gang i den kommende sæson – vi inviterer til kundeaften den 27. september, se mere under aktuelt – jeg håber, vi ses.

Strikkecafeerne er planlagt, se listen af datoer under aktuelt, vi glæder os til gensyn og til at lære nye strikkeinteresserede at kende.

Vinterens øvrige undervisning falder også på plads i disse dage – jeg kan konstatere, at interessen for vævning er støt stigende. Selv har jeg måttet indse, at der ikke er plads til mere undevisning i kalenderen, men heldigvis er der jo kurser flere steder i landet!

Jeg har med stor glæde læst om nye toner vedr. de praktiske fag i folkeskolen – og sidst også en meget relevant kommentar fra et par undervisere i praktiske fag på pædagoguddannelsen: det er på tide at erkende, at vi mangler lærere, pædagoger og også håndværkere, der kan videregive og inspirere med faglig kunnen (ikke udelukkende viden) indenfor de praktiske fag – man kan ikke forvente, at nye generationer skal kunne få interesse for fagene og tilegne sig kunnen teorestisk – det kræver, at erfarne kan inspirere, vise og vejlede.

Det er nemlig også ved at være efterår i branchen – de fleste af mine kolleger og jeg selv ikke mindst – er jo temmelig grå i toppen!

God sensommer!