Du har nok travlt lige nu……………….

posted in: Blog | 0

Efter en lang og intensiv efterårs- og vintersæson er det nu tid til de lyse årstiders opgaver. Mange tror, at sommeren er meget travl, men jeg kan her afsløre, at min rolige periode ligge i højsommeren. De fleste forestiller sig, at det myldrer med turister i sommerperioden – hvilket naturligvis også er rigtigt – på de kolde og regnfulde dage. Når solen står højt på himlen, så ønsker vi alle – også jeg – at være ude og gerne ved vand og strand. Dette betyder så, at tiden lige nu skal bruges til at forberede efteråret og vinteren, hvor der igen er masser af aktiviteter. Jeg sidder således ved væven med mørke farver og tænker på lune sweatre og jakker…………………. Det kræver selvsagt lidt fantasi, når omgivelserne inspirerer til lette og lyse løsninger. Men sådan er det professionelle liv jo, altså at man skal arbejde struktureret og strategisk. Dette kommer bag på mange, der forestiller sig det kreative liv som udelukkende lystbetonet. Det impulsive og lystbetonede er naturligvis også en del af mit arbejdsliv, men i begrænset grad. Jeg åbner jo f. eks. også butikken, selvom jeg heller ville noget andet, nøjagtig som alle andre butiksejere.

For mit eget vedkommende er det helt sikkert også en drivkraft, at gå til makronerne selvom man har lyst til en anden menu – OG at opdage at det også kan være en af de dage, hvor store og gode ideer ankommer til værkstedet. Det daglige seje træk er alt for underkendt, vi fodres med wow-faktor, x-faktor osv.

Apropos vinteraktiviteter, så bemærk, at der er kommet datoer på næste sæsons strikkecafeer – og i løbet af den kommende tid fastlægges kurser og andre arrangementer, som også får plads på hjemmesiden.

God pinse og på gensyn enten her eller i Højer!