Et nyt år er godt igang

posted in: Blog | 0

Så har vi taget godt hul på 2018 – derfor er vi også her igang med status over året der gik og planer for det, der kommer. Vi takker for et forrygende 2017 – og glæder os til løbende at fortælle Jer om nye tiltag og ideer.

Januar og februar byder traditionelt på messer – i år prøver vi noget nyt, idet vi besøger Stockholmmessen og senere tager på indkøb i Milano – glæd Jer til at høre, hvad vi finder.

Det forløbne halvår – sensommer/efteråret/vinter 2017 – viste sig at være en meget travl periode her på adressen – og ude omkring, hvor jeg havde lavet aftaler. Året sluttede med et nyt og sjovt tiltag, nemlig en “pop-up Hanne i Højer” i hovedstaden. Det blev en dejlig og givtig weekend, vi fik hilst på vore københavnske kunder og skabt nye kontakter.

Ideen om en pop-up i Kbh har jeg haft længe – min søn Mikkel blev den, der gjorde det muligt, idet han og hans kolleger gav mig adgang til den lille oase “Øen” på Nørrebro. Det er naturligvis dejligt, når familien tager del i firmaet – noget jeg i næsten 28 år har nydt godt af, TAK for det.

Det er iøvrigt ikke muligt at gennemføre et projekt som “Hanne i Højer”, hvis ikke der rundt omkring – og især selvfølgelig i familien – er folk, der bakker op og hjælper til. Det kan indimellem føles lidt flovt at skulle være afhængig af dette – men jeg har faktisk aldrig fået nej, når jeg spurgte. Det er takevækkende i et samfund, hvor frivilligheden siges at have trange kår.

Jeg selv har hele min opvækst nydt godt af frivillige indsatser i idrætsforeninger osv. – da vi blev gamle nok til selv at tage ansvar, var det en selvfølge at overtage instruktør- og trænerjob – noget jeg er meget taknemmelig for at have med i bagagen. Det gav fælleskabsfølelse og selvtillid at mærke, at man var vigtig for at alting kunne gennemføres – vi lærte også, at når man havde forpligtet sig til noget, så måtte ordet holdes, også selvom noget andet og mere interessant var dukket op i mellemtiden.

Sådan kan man her i stille vintermåneder give sig selv lov at filosofere over tingenes tilstand, jeg nyder dette og trives med lister og andet over mine planer, tanker og ideer.

Vi tager 2018 skridt for skridt:

God januar til dig!