Forår ude og inde!

posted in: Blog | 0

Kalenderen viser marts, solen lader os tro på forår og butikken fyldes med nye varer i lyse, lette materialer. Sådan starter det nyhedsbrev, som jeg sendte ud igår. Der skal selvfølgelig også nyheder på bloggen, som jeg desværre har forsømt lidt. Opgiv ikke at følge mig her, jeg tror, der nu er ved at være overskud til lidt flere indlæg.

Vinteren er gået med først julemarked i Tønder, dernæst – eller rettere samtidig – juletravlhed i butikken, tak for det! Mine to vævehold har arbejder støt, roligt og dygtigt gennem hele sæsonen, i skrivende stund resterer kun en enkelt undervisningsdag i Arnum. Jeg er meget taknemmelig for – og også lidt overrasket over, at de alle har meldt sig til endnu en sæson. For enkelte deltageres vedkommende nærmer de sig et 20 års jubilæum. Det er hyggelige timer med stor vævelyst og inspirerende samvær med ligesindede.

Strikkecafeerne er ligeledes dejlige timer, jeg glæder mig over, at der hver gang er 20 – 30 strikkelystne, der begiver sig mod Højer for at være sammen om inspiration, undervisning og hygge – vi slutter sæsonen d. 7. april, men hold øje med hjemmesiden, der kommer listen over datoerne i næste sæson. Anne Mette har i den forløbne uge haft premiere på sit nye tiltag: begynderstrik for nybagte mødre. Det blev en herlig formiddag, hvor mødre, børn, strikkepinde, garn og barnevogne fyldte lokalerne.

I butikken har vi travlt og mærker, at nu begynder tiden, hvor vi alle får lyst til at komme lidt ud igen – jeg bliver tit spurgt, om der virkelig kommer kunder hver dag – det kan jeg bekræfte, der kommer faktisk også turister forbi hver eneste dag, udkanten er måske ikke så uinteressant alligevel. Anne Mette står for tirsdagene, Fritz og jeg deles om resten.  Vi har indtil videre flg. åbningstider: tirsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 9-17, onsdage og torsdage åbent efter forudgående aftale.

Fritz står parat med værktøjskassen, når sæsonen for strikkecafeer slutter, så rykker han ind og går igang med renovering/ombygning af området mellem butik og privat. Han har store og gode planer, jeg glæder mig meget til at se dem blive til virkelighed.

I påsken deltager vi igen i årets Kunstrunde, 25.-27. marts, alle dage kl. 9-17. Vi byder på en forårspyntet butik, rigtig godt tilbud på bl. a. OSKA og selvfølgelig kaffe/te og kage. Jeg håber, vi ses.