Kunstrunden for tredie gang.

posted in: Blog | 0

Igen iår var det en super oplevelse at være del af Kunstrunden Sydvestjylland. Sammen med 100 kolleger slog jeg dørene op og fik mange glade og interesserede gæster og kunder. Det er sjovt at opleve arrangementet udvikle sig – flere og flere giver udtryk for, at de planlægger at bruge en, to eller alle tre påskedage på at køre rundt og samle oplevelser og måske endda også handle hos de mange kunstnere og kunsthåndværkere i området fra Esbjerg i nord til grænsen i syd. Her i Højer er vi så heldige at være flere deltagere – det betyder at mange vælger at komme hertil, idet man indenfor ganske lille område kan besøge forskellige værksteder. Faktisk oplever jeg hvert år at besøgende beretter om, at de vælger at holde påskeferie hernede for at kunne opleve Kunstrunden.

Det daglige arbejde som kunsthåndværker kan selvfølgelig af og til blive lidt ensomt – at være del af f. eks. Kunstrunden er så for mig en mulighed for at opleve det kollegiale fælleskab, det er dejligt at høre og give anbefalinger fra og til kolleger.

Et arrangement af Kunstrundens størrelse er en stor arbejdsopgave – den er alle tre år blevet løftet af kolleger fra Esbjergområdet – vi skylder dem stor tak for den professionalisme det hele gennemføres med.

På falderebet: god påske til Jer alle.