Messe i Køln, mange påskegæster og nye, smukke smykker!

posted in: Blog | 0

Til messe i Køln, mange påskegæster og nye, smukke smykker!

Nu er det vist tid igen at få lidt nyt herfra – allerførst vil jeg nævne mit halvårlige nyhedsbrev. Forårets eksemplar blev udsendt for et par uger siden – her et par afsnit fra brevet:

I værkstedet har jeg travlt med at få nogle bestillinger afviklet, der arbejdes på nye strikmodeller og jeg trænger voldsomt til at få gang i blyant og akvareller. Ideerne står i kø, men dagene indeholder også dette år kun et begrænset antal timer, hvilket du sikkert allerede har bemærket. Jeg har et par meget spændende projekter i støbeskeen, p. t. kan jeg ikke afsløre mere, men jeg håber snart at kunne fortælle…………………………………..

I den kommende tid får jeg besøg af flere grupper – det er typisk for foråret – vi oplever hver eneste gang, at deltagerne er meget interesseret i at høre om både mit arbejde, butikken, huset og livet i Højer. Husk at også mindre grupper er velkomne og at du altid kan ringe og aftale, at jeg åbner butikken hvis i er en flok, stor eller lille, der vil besøge mig – dette gælder også udenfor normalåbningstid, i den udstrækning vi kan overkomme det.

Hvis du har lyst fremover at modtage hele nyhedsbrevet på din mail, så send mig blot en mail med overskriften: nyhedsbrev, og du kommer med på listen.

Marts betyder messe i Køln – jeg har nu været dernede flere år, og må sige at messen bliver mere og mere interessant. Det er inspirerende at se hvad der rører sig ude i håndarbejdsverden og der er mulighed for indkøb af varer til butikken – også denne gang kom jeg hjem med mange smukke knapper.

Dette år var en del af udstillerne fra mindre firmaer med helt specielle varer – mange af varerne med en rigtig god historie. Jeg havde den store fornøjelse at møde en repræsentant for det mest interessante garnfirma, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. Jeg så firmaet første gang i New York og i år var det altså muligt at købe de meget lækre garner i Køln – jeg venter nu på smukke farver i papir og metalblandingsgarn, alle kvaliteter stammer fra Japan! I øvrigt var netop papirgarner det helt store hit på messen, og så kan jeg afsløre at farveskiftgarner stadig er et hit!

I forbindelse med messen har jeg også i år overværet et foredrag, hvor man med tal viser, hvor stor betydning handel med håndarbejdsartikler har. Jeg skal ikke trætte med tal og statistik, men det er meget opløftende at håndarbejdsområdet dernede bliver regnet for en del af den store økonomi. I Tyskland gennemføres desuden forskning i hvem, hvor mange og hvilke aldersgrupper, der laver håndarbejde – og ikke mindst hvorfor. Jeg var meget overrasket over antallet og aldersgrupperne!

Hjemme igen var det påske og tid for afvikling af Kunstrunden Sydvest – i tre dage var i alt 96 adresser med kunst og kunsthåndværk åbne for publikum. Igen i år var vi begavet med rigtig mange besøg og kunder – tak for det! Publikum er utroligt positive og kan i de tre dage opleve kunstnerisk virksomhed fra Nymindegab i nord til grænsen i syd, husk allerede nu at planlægge din tur i påsken 2014!

Anette Ib har netop fyldt sine smykke-montrer med helt nye ting. Der er flere flotte kæder i flere farver, de velkendte sikkerhedsnåle-brocher, søde små ørestikker, de eftertragtede multifarvede kæder og som noget helt nyt: mange armbånd i halvædelsten – også multicolor. Kom og prøv, de er ikke til at stå for!

God weekend!