nyhederne er sendt

posted in: Blog | 0

Idag var dagen for efterårets nyhedsbrev. Som du måske ved, sender jeg et par gange om året nyheder fra Hanne i Højer til de, der ønsker det. Hvis du vil med på listen, så send mig gerne en mail på: hanne@hanne-i-hojer.dk

Årets Tønderfestival er gennemført, jeg deltog som sidste år i Torveteltet på festivalpladsen og sikke en forrygende oplevelse. Tak til alle kunder og for den store interesse – det hele er brændstof til mit videre arbejde. I får lige et foto fra standen:

Lige om lidt går aftenskolesæsonen igang – jeg får i disse dage dejlige besøg af »mine« vævekusrsister, der skal beslutte sæsonens første projekt – efter mange år som underviser i forskellige sammenhænge kan jeg igen fastslå at de er en herlig, engageret og meget inspirerende gruppe at få lov at undervise. Iøvrigt bliver aftenskolen i år til en dagskole, idet undervisningen foregår om eftermiddagen. Det glæder jeg mig til at afprøve. Nå, jeg må tilbage til væveopskrifterne……………………..