Så blev det september

posted in: Blog | 0

– og idag er der udsendt nyhedsbrev til de af mine kunder, der ønsker at modtage et sådant. Jeg udsender normalt brevet to gange om året – i forbindelse med at de nye kollektioner kommer hjem.

Hvis du læser dette og har lyst at komme på listen, så send mig en mail på info@hanne-i-hojer.dk – så får du også en hilsen fra mig direkte i din indbakke.

I det nye brev fortæller jeg desuden om Hanne i Højer’s seneste aktivitet: en pop up butik på torvet i Tønder under Tønder Festivalen. Butikken havde jeg indrettet sammen med en god kollega og sikke en modtagelse vi fik! Rigtig mange glade og begejstrede kunder, vi fik adskillige opfordringer til at blive permanent i Tønder – det er selvfølgelig smigrende, tak for det!

Jeg har dog ingen planer mht. at flytte eller oprette nye butikker – her i Højer er alt hvad jeg behøver og heldigvis finder rigtig mange besøgende vej til butikken. En pop up butik et andet sted i landet kunne dog sagtens være med på ønskelisten for det næste år – skriv gerne hvis du har ideer til, hvor vi skal hen først.

Lige nu varmer vi op til sort-sol sæsonen, vi glæder os til igen at modtage de mange naturinteresserede gæster.

Højer er, som I måske allerede ved, centrum for det store nye Tøndermarsk-initiativ, det bliver meget spændende at følge udviklingen de næste fem år. Jeg synes, at vi i de seneste måske 4-5 år har kunnet mærke en fornyet optimisme i byen, den har fået større styrke med det nye initiativ.