Så er 2014 godt igang.

posted in: Blog | 0

GODT NYTÅR – OG TAK FOR ET FANTASTISK 2013!

Midt inde i januar er det vel stadig OK at ønske et godt nytår – håber jeg!

Sidst I hørte fra mig på bloggen havde jeg netop haft besøg af TV-syd – det var i sandhed et besøg med følger. Hold da op hvor har jeg haft – og har stadig – mange besøgende, der har fået øje ikke kun på mig, men på alle mulighederne her i Højer og omegn. Een af kommentarerne i dagene efter udsendelsen er værd at viderebringe: »det var da sådan noget, man skulle gøre for at hjælpe udkantsområderne« altså: at sætte focus på det, der går godt og ikke nødvendigvis findes i de store byer – jeg giver manden ret, det er udviklende med positive omtaler, medens de evindelige dårlige statistikker desværre virker selvforstærkende.

I den forbindelse er det relevant at nævne et udtryk, jeg har lært netop idag: det driftige Danmark! Jeg deltager i foråret på et kursus på Ideakademiet i Tønder – hold da op hvor er det udviklende, ikke kun for forretningen men også for mig selv! Dagens inspirator havde udtrykket med, det skulle erstatte »den rådne banan« – argumentet herfor er, at mange af landets store og driftige virksomheder ligger i bananens område. Værd at huske!

Nok om politik – laver hun mon ikke noget andet end at snakke og skrive? Jo, i denne tid er der højtryk på værkstedet, jeg er nemlig igang med at lave tingene til den udstilling, som jeg i marts har sammen med resten af gruppen Sans og Samling på Banegården I Aabenraa, I får lige en smagsprøve:

Er det ikke broderi? Jo, det er helt rigtigt. Jeg er igang med et større broderi på et imponerende håndvævet stykke stof – et gammelt lagen vævet af håndspunden hør. Der er andre projekter til udstillingen…………………., følg med her på bloggen.

Mon ikke I hellere må få linket til udsendelsen:

http://www.tvsyd.dk/arkiv/2013/10/14?video_id=60895&autoplay=1