Så er vi på vej…………..

posted in: Blog | 0

til Aabenraa med mit bidrag til udstillingen.

Min udstilling kommer bl. a. til at bestå af dette maleri – det er den ene halvdel af »knivskarp grænse?«

Sidste år fik jeg foræret 3 håndhævere hørlagener – et af dem danner grundlag for maleriet – jeg har ladet tekstilet spille en rolle i det færdige maleri –

den anden halvdel af mit værk består af samme motiv omsat til broderi på endnu et lagen. Jeg har ønsket at sætte fokus disse gamle tekstilers skønhed og har under arbejdet nydt at opleve dem tråd for tråd.

Titlen refererer til mange grænse«spørgsmål«: grænsen mellem kunst og kunsthåndværk, grænsen mellem motiv og baggrund, grænsen mellem lodret og vandret, grænsen mellem brugsgenstand og udsmykningen, grænsen mellem……………

Det ville glæde mig at se dig til fernisering 1.3. 2014, kl. 14 på Banegården i Aabenraa – udstillingen kan ses til 23.3. 2014.