sommer ????

posted in: Blog | 0

Den lader vente på sig, sommeren – men det lader vi os ikke gå på af og strikker videre. Netop nu er en ny hørmodel ved at tage form, du får lige en skitse:

Desuden er jeg ved at lægge sidste hånd på en ny model i papir kombineret med silke/stål – det lyder stift og hårdt, det er det ikke, men i stedet let som en lille fjer og om ikke selvbærende, så i hvert fald skulpturelt, her er et nærbillede:

En af sommerens store begivenheder bliver helt sikkert besøg 3. juli af de mange deltagere fra Nordisk Strikkesymposium, som dette år finder sted i Rødding. Jeg er meget stolt af at få besøg af så mange og så dygtige strikkekvinder og for at det hele kan forløbe bedst muligt har jeg omdannet den ene halvdel af mit elskede arbejdsbord til ”kommandocentral”.

Simone van Eerdenburg har netop leveret nogle meget smukke trøjer i de fantastiske strikkemønstre, som hun er mester for! Sjovt nok passer de sammen med seneste taskeleverance:

Der er for øvrigt også nye håndvævede jakker i butikken, denne gang har vi et par modeller hvor det håndvævede stof er kombineret med blødt skind.

Den første juni-uge er jeg på Santorini for også at lufte skitseblokken – måske kan der i kommende indlæg findes græske input. Fritz passer som vanligt butikken og alt det andet, når jeg rejser ud.