Stribevis af nyt og nye striber!

posted in: Blog | 0

Pyha, vi har -haft- travlt. Endelig kan vi præsentere Jer for det nye galleri:

Den første ophængning skete for et par uger siden – jeg fik endelig mulighed for at udstille en række af mine billedtæpper samlet – og det er allerede blevet SÅ godt modtaget.

Fritz har skabt – endnu – et rum, der på smukkeste vis tjener sit formål optimalt!

Fra oven – og fra nord – kommer det blødeste lys, der gør rummet behageligt og meget velegnet til udstillinger. Der er lavet to skrå vægge, som helt bogstaveligt sætter det udstillede i perspektiv – de betyder mulighed for også at udstille de store ting i galleriet.

Oven over døren, som selvfølgelig også er fra Fritz’s værksted, lyser 5 gamle glasruder i farverne rød, blå og grøn. Dette vindue har vi længe haft liggende til den helt rigtige plads – den kom så her. Disse farver korresponderer med familiære farver i de udstillede ting, og dermed er de med til at understrege elementer i tæpperne og skabe nye forbindelser i rummet.

Døren mod syd åbner til haven og marsken. På den store terrasse af genbrugssten er der nu mulighed for at sidde og nyde naturen. Med tiden håber vi at få sat skik på det grønne, så der kommer en tydelig afgrænsning mellem natur og kultur – dette er ikke helt tilfældet endnu!

Alle billeder er flyttet til galleriet, det betød så mulighed for rokade i butikken. Vi har indrettet en garnafdeling nede omkring den store væv – således kan man nu let danne sig et overblik over de mange lækre strikkegarner, som før var fordelt på forskellige pladser i butikken.

Og sidst men ikke mindst har vi kunnet byde velkommen til et nyt og lækkert tøjmærke, Jalfe. Jalfe producerer bluser og kjoler i den lækreste økologiske bomuld fra Europa. I kollektionen er flere modeller og “familier” – jeg har valgt at satse på den stribede variant. Flere af modellerne kan bruges på to måder – knapperne kan både være foran og sidde i ryggen. Faktisk nåede den første sending ikke på hylderne, men kun til disken for prismærkning, før de første eksemplarer blev solgt.

Læg mærke til, at der nu er lagt datoer ind for efterårets og vinterens arrangementer – blad gerne under aktuelt, der er flere sider! Nyt er bl. a. en kundeaften d 17. august – her vil vi kræse om Jer og vise de seneste nyheder med focus på tøj. Der er naturligvis rabat på de mærker, vi præsenterer.

Jeg glæder mig til Jeres besøg og til at vise alt det nye frem.